eVisitor online ansøgning

Søg visum til Australien her

Om eVistor

Du skal være uden for Australien, når du indgive din ansøgning om eVisitor. Du behøver ikke at besøge en indvandring kontor, og du vil ikke modtage et stempel eller etiket i dit pas. Dog vil du få en bekræftelse til dit arkiv.

En eVisitor er en elektronisk lagret myndighed for at rejse til Australien. eVisitor kan tilgås af luftfartsselskaber, rejsebureauer og australske grænsekontrol agenturer.

Hvad eVisitor kan du gøre

Din eVisitor kan du: indtaste Australien i op til tre måneder i løbet hvert besøg i løbet af de 12 måneder fra den dato, hvor eVisitor gives, har en ferie eller besøge familie og venner i Australien, studere i Australien for op til tre måneder i nogle tilfælde, engagere sig i erhvervslivet besøgende aktiviteter, mens i Australien forudsat du: ikke arbejde for eller levere tjenesteydelser til en virksomhed eller organisation, sælger ikke varer eller tjenesteydelser til offentligheden.

Business besøgende aktiviteter omfatter: at gøre generelle forretningsmæssige eller beskæftigelse forespørgsler, undersøge, forhandle, underskrive eller gennemgå en virksomhed kontrakt, der gennemføres som led i en officiel regering til regering besøg, deltagelse i konferencer, messer eller seminarer, så længe du ikke bliver betalt af arrangørerne for dig at deltage.

Frivillige arbejde turisme ordninger generelt en eVisitor ikke tillader dig at arbejde i Australien. Dog kan du være i stand til at arbejde som frivillig, hvis: din primære formål i at besøge Australien er turisme og det frivillige arbejde er sekundært i forhold til turisme, arbejdet er virkelig frivilligt, og du ikke har betalt for det, andet end for måltider, indkvartering eller ud af lommen leveomkostninger, arbejdet ellers ikke ville ske til gengæld for løn af en australsk indkvarteringsste.

Dit pas

Din eVisitor er knyttet til pasnummer, du bruger i din ansøgning, og du skal bruge den samme pas til at rejse til Australien.

Hvis du får et nyt pas, skal du rådgive os om de nye detaljer pas, før du rejser til Australien. Ellers vil du blive forsinket i lufthavnen og kan blive nægtet tilladelse til at borde dit fly.

Hvor længe din eVisitor varer

Du kan bo i Australien for op til tre måneder på hvert besøg inden for 12 måneder fra den dato, din eVisitor ydes.

En eVisitor kan ikke forlænges. Hvis du ønsker at forlænge dit ophold efter ankomsten i Australien, skal du ansøge om et andet visum inden din eVisitor slutter. En anden visum kan gives, hvis du: har overholdt betingelserne for din eVisitor og opfylder alle kravene i visum, du søger.

Hvis du ansøger om en anden type visum, skal du muligvis have en helbredsundersøgelse. Hvis du får en anden visum, vil det erstatte din eVisitor og dens rettigheder.

Hvis der ikke er truffet en afgørelse på din visumansøgning før din eVisitor slutter, kan du blive tildelt en Bridging visum indtil din visumansøgning er blevet besluttet.

Afslås din visumansøgning, skal du lade Australien før dit eVisitor eller dine Bridging visum ender.

Dine forpligtelser

Du skal overholde alle eVisitor betingelser og australske love, mens du er i Australien. Du kan ikke studere eller gøre nogen uddannelse i mere end tre måneder.

En guide til visum muligheder for besøgende til Australien

Søg visum til Australien her

Australien klassificerer sine besøgende i tre grupper: dem, der kommer for turisme eller rekreation, dem, der kommer for erhvervslivet, og dem, der kommer til at blive genforenet med familie og venner. Disse besøgende, der ønsker at besøge landet for de nævnte formål brug for nogen af ​​de tre typer af gældende besøgende visa, der vil give dem mulighed for at gennemføre minimale arbejdsaktiviteter på de fleste. Nedenfor er de vigtige detaljer vedrørende denne ordning for kortsigtede besøg til Australien.

Visa underklasser

Den australske ordning besøgende visum har tre underklasser: 601, 651 og 600. Hver af disse visa tillader fritids-og forretningsrejsende besøgende til at komme til Australien for personlige og minimal forretningsaktiviteter, men de varierer fra en anden på bestemte kriterier, nemlig: de mennesker er berettiget at anvende den form for autoritet forudsat ved visum tilskud, og betingelserne visum.
Berettigelse

Underklasse 601 (Electronic Travel Authority eller ETA) og underklasse 651 (eVisitor) gælder for besøgende, der er indehavere af en standard pas fra følgende lande: Andorra, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Island, Irland, Italien , Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Portugal, Republikken San Marino, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien (British Citizen), og Vatikanstaten.

Begge visum underklasser også gælde for bestemte pas fra andre lande eller regioner. Indehavere af et pas fra Brunei, Canada, Hong Kong, Malaysia, Singapore, Sydkorea, Taiwan, Storbritannien (British National), og USA er berettiget til at ansøge om en ETA. På den anden side kan de, der har et pas fra Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet og Slovenien indgive en eVisitor visum, hvis perioden for opholdet er op til tre måneder.

De, der ikke holder pas fra lande, der er omfattet i Underklasser 601 og 651 kan stadig besøge Australien om underklasse 600 visa Visitor. For at være støtteberettigede skal ansøgere opfylde kravene i den specifikke besøgende stream, der gælder for deres situation: Tourist stream, stream Forretning Visitor, Sponsoreret Familie stream, og status som godkendt destination stream.

Beliggenhed og påføringsmetode

Underklasser 601 og 651 kræver, at ansøgerne til at være uden for Australien under indleveringen og visa tilskud. Underklasse 600 kun tillader ansøgerne at være i Australien, hvis de søger at forlænge deres ophold i Australien.

Med hensyn til indleveringen metode, kan dem, der gælder for underklasse 600 være berettiget til en online ansøgning, hvis de har et pas fra et af de støtteberettigede lande. Ellers ansøgning om visum skal papirbaseret. Online applikationer er tilladt for Underklasser 601 og 651, men den tidligere visum underklasse kun gør det for pas fra Brunei, Canada, Hong Kong, Japan, Malaysia, Singapore, Sydkorea og USA. De, der ikke kan opfylde de nævnte kriterium skal anmelde deres visum ved deres nærmeste indvandring kontor uden for Australien, eller med en specialist udbyder såsom nationale visa.

Længde og grunden til opholdet

De ETA eller eVisitor visa tillader indehaverne at opholde sig i landet i op til 12 måneder, med besøg kun i tre måneder ad gangen. Underklasse 600 tillader indehavere visum for at opholde sig i landet i enten 12 eller 24 måneder, med besøg for enten 3, 6 eller 12 måneder ad gangen. Disse visa give indehavere for en juridisk midlertidigt ophold i Australien, hvis de agter at komme for turisme eller forretningsmæssigt øjemed. Turisme formål kan omfatte rejser i landet, besøge familie og venner, eller deltage i fritidsaktiviteter og ferieaktiviteter. Erhvervsmæssige formål er kun begrænset til generelle forretning eller beskæftigelse forespørgsler, kontrakter aktiviteter, deltagelse i arrangementer uden kompensation, og udfører officielle regering-til-regering besøg.
Type myndighed

Det er vigtigt at bemærke, at ETA, eVisitor og underklasse 600 ikke sætte et visum mærkat i passet af en ansøger, der indrømmes med besøger myndighed. Visa besøgende er elektronisk lagrede og er tilgængelige for flyselskabet, indvandring og rejsebureau personale. Det anbefales dog, at de besøgende også udskrive bekræftelsesmail fastsatte en underklasse 600, så de har en kopi, når de rejser til Australien.

Working Holiday visum (subclass 417)

Søg visum til Australien her

Dette visum er for unge, der ønsker at holde ferie og arbejde i Australien i op til et år.

Arbejdsgruppen Holiday visum (underklasse 417) er en midlertidig visum til unge, der ønsker at holde ferie og arbejde i Australien i op til et år. Det er en midlertidig visum, der tilskynder kulturel udveksling og tættere bånd mellem Australien og støtteberettigede lande.

First Working Holiday visum: Du skal være uden for Australien, når du ansøger om din første Working Holiday visum, og når visummet besluttes.

Second Working Holiday visum: Hvis du anvender i Australien, skal du være i Australien, hvor visummet er givet. Hvis du ansøger uden for Australien, skal du være uden for Australien, når visummet er givet.

Working Holiday visum (underklasse 417) Krav

Du kan være i stand til at få dette visum, hvis du: 1, er mindst 18, men endnu ikke 31 år gammel
2, ikke har et barn, der ledsager dig på ethvert tidspunkt under dit ophold i Australien 3, har et pas fra et støtteberettiget land.

Krav sundhed

Du skal opfylde visse sundhedskrav. De helbredsundersøgelser, du har brug, vil afhænge af dine personlige forhold, herunder for opholdet, land statsborgerskab, tid tilbragt i et andet land i løbet af de sidste fem år og din påtænkte aktiviteter i Australien. Resultaterne af dine helbredsundersøgelser har normalt i 12 måneder.

Sygesikring

Du er ansvarlig for alle dine sundhedsudgifter, mens du er i Australien. Du vil ikke være omfattet af Australiens nationale sundheds- ordning (Medicare), medmindre dit land har en gensidig sundhedspleje aftale med Australien.

Vi anbefaler, at du tegner en sygeforsikring, hver gang du rejser til Australien.

Vandelskrav, der stilles

Du skal opfylde visse krav karakter. Du skal være parat til at give en politi-certifikat fra hvert land, du har boet i 12 måneder eller mere i løbet af de seneste 10 år efter, at du vendte 16 år. Må ikke arrangere politiet certifikater, indtil vi bede dig om at.

Gæld til den australske regering

Du skal have ingen udestående gæld til den australske regering eller har arrangeret til at tilbagebetale eventuelle udestående gæld til den australske regering, før dette visum kan gives.

Give biometri

Du kan blive bedt om at give biometri (en videnskabelig form for identifikation) som en del af ansøgningen.